STN EN 15700: 2012 (27 3910), Bezpečnosť pohyblivých chodníkov na zimné športy alebo na voľnočasové aktivity - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 61 Lanová doprava (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15700: 2011
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 15700 z apríla 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 61 Lanová doprava
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty