STN EN ISO 9223: 2012 (03 8202), Korózia kovov a zliatin. Korózna agresvita atmosfér. Klasifikácia, stanovenie a odhad (ISO 9223: 2012). - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9223: 2012