STN EN ISO 9223: 2012 (03 8202), Korózia kovov a zliatin. Korózna agresvita atmosfér. Klasifikácia, stanovenie a odhad (ISO 9223: 2012). - Chovancová, Marta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9223: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 12500 z októbra 2001 a STN ISO 9223 zo septembra 1995 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marta Chovancová. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy