STN EN 12952-3: 2012 (07 7604), Vodorúrkové kotly a pomocné zariadenia Časť 3 Navrhovanie a výpočet častí - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12952-3: 2011