STN EN 474-4 + A2: 2012 (27 5340), Stroje na zemné práce. Bezpečnosť Časť 4 Požiadavky na rýpadlo-nakladače (Konsolidovaný text) - Volčková, Antónia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 474-4: 2006 + A2: 2012