STN EN 474-5 + A2: 2012 (27 5340), Stroje na zemné práce. Bezpečnosť Časť 5 Požiadavky na hydraulické rýpadlá (Konsolidovaný text) - Volčková, Antónia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 474-5: 2006 + A2: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 474-5 + A1 z júna 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Antónia Volčková. Technická komisia: TK 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky
Norma je nahradená normou STN EN 474-5 + A3 zo septembra 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy