STN EN ISO 2867: 2012 (27 7412), Stroje na zemné práce. Prístupové sústavy (ISO 2867: 2011). - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 2867: 2011