STN EN ISO 2867: 2012 (27 7412), Stroje na zemné práce. Prístupové sústavy (ISO 2867: 2011). - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 2867: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 2867 & januára 2012, ktorá od 1. 1. 2012 nahradila STN EN ISO 2867 z februára 2008 v celom rozsahu. STN EN ISO 2867 z februára 2009 sa môže súbežne s touto normou používať do 30. 6. 2014
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy