STN EN 50130-5: 2012 (33 4590), Poplachové systémy Časť 5 Skúšobné metódy vplyvu prostredia - Santoris, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 106 Poplachové systémy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50130-5: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 50130-5 z júla 2002 v celom rozsahu. STN EN 50130-5 z júla 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 13. 6. 2014
Spracovateľ: Milan Santoris. Technická komisia: TK 106 Poplachové systémy
Keywords: normy