STN EN 60076-1: 2012 (35 1100), Výkonové transformátory Časť 1 Všeobecne - Jurík, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60076-1: 2011