STN EN 60076-1: 2012 (35 1100), Výkonové transformátory Časť 1 Všeobecne - Jurík, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60076-1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 60076-1 z marca 2000 v celom rozsahu. STN EN 60076-1 z marca 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 25. 5. 2014
Spracovateľ: Milan Jurík. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Keywords: normy