STN EN 62208: 2012 (35 7110), Prázdne skrine na nízkonapäťové rozvádzače. Všeobecné požiadavky. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62208: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 62208 z decembra 2004 v celom rozsahu. STN EN 62208 z decembra 2004 sa múže súbežne s touto normou používať do 23. 9. 2014
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy