STN EN 60335-2-53: 2012 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-53 Osobitné požiadavky na vyhrievače sáun a infračervené kabíny - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-53: 2011