STN EN 60335-2-53: 2012 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-53 Osobitné požiadavky na vyhrievače sáun a infračervené kabíny - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-53: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 60335-2-53 z júna 2004 v celom rozsahu. STN EN 60335-2-53 z júna 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 25. 5. 2014
Spracovateľ: Iveta Vámošiova. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy