STN EN 61029-2-5: 2012 (36 1580), Bezpečnosť elektrického prenosného náradia Časť 2-5 Osobitné požiadavky na pásové píly (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61029-2-5: 2011