STN EN 61029-2-5: 2012 (36 1580), Bezpečnosť elektrického prenosného náradia Časť 2-5 Osobitné požiadavky na pásové píly - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61029-2-5: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 61029-2-5 zo septembra 2003 v celom rozsahu. STN EN 61029-2-5 zo septembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 10. 10. 2014
Spracovateľ: Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy