STN EN 61386-25: 2012 (37 0000), Systémy elektroinštalačných rúrok na uloženie káblov Časť 25 Osobitné požiadavky. Pripevňovacie zariadenia elektroinštalačných rúrok - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61386-25: 2011