STN EN 61386-25: 2012 (37 0000), Systémy elektroinštalačných rúrok na uloženie káblov Časť 25 Osobitné požiadavky. Pripevňovacie zariadenia elektroinštalačných rúrok - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61386-25: 2011
Spracovateľ: Jozef Tomo. technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy