STN EN 16135: 2012 (65 6518), Automobilové palivá. Stanovenie obsahu mangánu v bezolovnatom benzíne. Metóda plameňovej atómovej absorpčnej spektrometrie (FAAS). - Chovancová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16135: 2011