STN EN 16135: 2012 (65 6518), Automobilové palivá. Stanovenie obsahu mangánu v bezolovnatom benzíne. Metóda plameňovej atómovej absorpčnej spektrometrie (FAAS). - Chovancová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16135: 2011
Spracovateľ: Iveta Chovancová. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy