STN EN 16136: 2012 (65 6519), Automobilové palivá. Stanovenie obsahu mangánu v bezolovnatom benzíne. : Metóda Opticke emisnej spektrometrie s indukčne viazanou plazmou (ICP OES). - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16136: 2011