STN EN 16136: 2012 (65 6519), Automobilové palivá. Stanovenie obsahu mangánu v bezolovnatom benzíne. : Metóda Opticke emisnej spektrometrie s indukčne viazanou plazmou (ICP OES). - Šoková, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16136: 2011
Spracovateľ: Mária Šoková. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy