STN EN 15492: 2012 (65 6569), Etanol ako prímes do benzínov. Stanovenie obsahu anorganických chloridov a síranov. Metóda iónovej chromatografie. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15492: 2012