STN EN 13352: 2012 (69 8892), Požiadavky na samočinné meradlá obsahu nádrže. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13352: 2012