STN EN 13352: 2012 (69 8892), Požiadavky na samočinné meradlá obsahu nádrže. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13352: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 13352 zo septembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Tlakové nádoby a kotly
Keywords: normy