STN EN 1096-1: 2012 (70 1612), Sklo v stavebníctve. Sklo s povlakom (pokovované sklo) Časť 1 Definície a zatriedenie (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1096-1: 2012