STN EN 1096-1: 2012 (70 1612), Sklo v stavebníctve. Sklo s povlakom (pokovované sklo) Časť 1 Definície a zatriedenie - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1096-1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 1096-1 z augusta 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy