STN EN 12839: 2012 (72 3172), Betónové prefabrikáty. Prvky na ploty. - Otrubová, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12839: 2012
Táto norma nahrádza normu STN EN 12839 zo septembra 2003 v celom rozsahu. STN EN 12839 zo septembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 31. 10. 2013
Spracovateľ: Jana Otrubová. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy