STN EN 13172: 2012 (72 7211), Tepelnoizolačné výrobky. Hodnotenie zhody. - Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13172: 2012