STN EN 13172: 2012 (72 7211), Tepelnoizolačné výrobky. Hodnotenie zhody. - Paulíková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13172: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 13172 z novembra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Paulíková. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Keywords: normy