STN EN ISO 16265: 2012 (75 7563), Kvalita vody. Stanovenie indexu látok aktívnych na metylénovú modrú (MBAS). Metóda kontinuálnej prietokovej analýzy (CFA) (ISO 16265: 2009). - Kozáková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 16265: 2012