STN EN ISO 16265: 2012 (75 7563), Kvalita vody. Stanovenie indexu látok aktívnych na metylénovú modrú (MBAS). Metóda kontinuálnej prietokovej analýzy (CFA) (ISO 16265: 2009). - Kozáková, Alena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 16265: 2012
Spracovateľ: Alena Kozáková. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy