STN EN 16003: 2012 (75 8245), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Uhličitan horečnato-vápenatý. - Kozáková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16003: 2011