STN EN 16003: 2012 (75 8245), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Uhličitan horečnato-vápenatý. - Kozáková, Alena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16003: 2011
Spracovateľ: Alena Kozáková. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy