STN EN 16004: 2012 (75 8246), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Oxid horečnatý. - Kozáková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16004: 2011