STN EN 1078: 2012 (83 2145), Prilby pre cyklistov a používateľov skejbordov a kolieskových korčúľ. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1078: 2012