STN EN ISO 20344: 2012 (83 2504), Osobné ochranné prostriedky. Skúšobné metódy na obuv (ISO 20344: 2011). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 20344: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 20344 z apríla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy