STN EN ISO 20345: 2012 (83 2506), Osobné ochranné prostriedky. Bezpečnostná obuv (ISO 20345: 2011). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 20345: 2011