STN EN 16114: 2012 (96 5021), Služby manažérskeho poradenstva. - Hrnčiar, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16114: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 16114 z marca 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Hrnčiar.
Keywords: normy