STN EN 60745-2-4/A11: 2012 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-4 Osobitné požiadavky na brúsky a leštičky iné ako kotúčové. Zmena A11 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A11 STN EN 60745-2-4: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-4: 2009/A11: 2011