STN EN 60745-2-4/A11: 2012 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-4 Osobitné požiadavky na brúsky a leštičky iné ako kotúčové. Zmena A11 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A11 STN EN 60745-2-4: 2010 je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-4: 2009/A11: 2011
Spracovateľ: Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy