STN EN 15603/NA: 2012 (73 0712), Energetická hospodárnosť budov. Celková potreba energie a definície energetického hodnotenia. Národná príloha. - Bendžalová, Jana; Sternová, Zuzana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k EN 15603: 2008
Spracovateľ: Jana Bendžalová, Zuzana Sternová. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Keywords: normy