STN EN 14678-2 + A1: 2012 (07 8635), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Konštrukcia a prevádzka zariadení na LPG určených pre plniace stanice Časť 2 Iné komponenty ako výdajné stojany a požiadavky na inštaláciu (Konsolidovaný text) - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14678-2: 2007 + A1: 2012