STN EN 14678-2 + A1: 2012 (07 8635), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Konštrukcia a prevádzka zariadení na LPG určených pre plniace stanice Časť 2 Iné komponenty ako výdajné stojany a požiadavky na inštaláciu (Konsolidovaný text) - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14678-2: 2007 + A1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 14678-2 z mája 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny
Keywords: normy