STN 33 2000-5-54: 2012, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-54 Výber a stavba elektrických zariadení. Uzemňovacie sústavy a ochranné vodiče - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje HD 60364-5-54: 2011 v slovenskom jazyku