STN 33 2000-5-54: 2012, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 5-54 Výber a stavba elektrických zariadení. Uzemňovacie sústavy a ochranné vodiče - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje HD 60364-5-54: 2011 v slovenskom jazyku
Táto norma nahrádza STN 33 2000-5-54 z marca 2008 v celom rozsahu. STN 33 2000-5-54 z marca 2008 sa môže súbežne s touto normou používať do 27. 4. 2014
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Dátum účinnosti opravy normy: august 2014
Keywords: normy