STN EN 61851-1: 2012 (34 1590), Systém nabíjania elektrických vozidiel vodivým prepojením Časť 1 Všeobecné požiadavky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61851-1: 2011