STN EN 61851-1: 2012 (34 1590), Systém nabíjania elektrických vozidiel vodivým prepojením Časť 1 Všeobecné požiadavky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61851-1: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 61851-1 z marca 2012 a STN EN 61851-1 z apríla 2003 v celom rozshu. STN EN 61851-1 z apríla 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 4. 2014
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš.
Keywords: normy