STN EN 60598-2-2: 2012 (36 0600), Svietidlá Časť 2-2 Osobitné požiadavky. Zapustené svietidlá - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-2-2: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 60598-2-2 + A1 zo septembra 1999 v celom rozsahu. STN EN 60598-2-2 + A1 zo septembra 1999 sa môže súbežne s touto normou používať do 13. 12. 2014
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy