STN EN 50317: 2012 (36 2313), Dráhové aplikácie. Systémy odberu prúdu. Požiadavky na meranie dynamickej interakcie medzi pantografovým zberačom a vrchným trolejovým vedením a validácia týchto meraní. - Cengel, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50317: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 50317 z júna 2004 v celom rozsahu. STN EN 50317 z júna 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 26. 12. 2014
Spracovateľ: Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Keywords: normy